Nieuws

We gaan beginnen!

Beste ingezetenen van het rijk der Blockeniers,

Prins Carlos en zijn gevolg kunnen u met trots melden dat er tijdens het carnavalsweekend geweldige artiesten in Blokker komen optreden. Maar daar aan vooraf gaand is op zondag 10 januari de grote jeugd Prins bekendmaking. Want Prins Carlos, voelt zijn eigen nog wat eenzaam zonder jeugd Prins of Prinses. Samen met Go Round en een leuke act gaat het een bijzondere middag worden. De aanvang is 14.00 uur zal open om 13.30 uur. Dit alles in Het Gouden Hoofd! Je kan deze middag meedoen aan de voice of Blokker. 

Op zaterdagmiddag 6 februari komt de leukste kindershow van Nederland naar sportzaal de Brug. Namelijk de One Two Trio kindershow! One Two Trio is bekend in het hele land door grote hits als: Sjoe Sjoe Wa, de Hoky Poky, Juffouw Toos, 10 kleine tuinkabouters en nog vele anderen. One Two Trio staat garant voor een geweldige liveshow met liedjes en sketches.

One Two Trio - Sjoe Sjoe Wa

Zaterdagavond 6 februari staat in de grote zaal van het Gouden Hoofd het grote Blockeniers Frisfeest op het programma. Het frisfeest is bedoeld voor de oudere kinderen van de basisschool en de jongere jeugd van de middelbare school. Speciaal voor dit feest komt Junior Songfestival on tour naar Blokker. Dit is een twee uur durende muzikale, interactieve show. De show wordt gepresenteerd door Rachel Treats. Zij won het Junior Songfestival in 2011 met het nummer ‘Teenager’. Tijdens de internationale finale werd zij knap tweede. Rachel presenteert, zingt, danst en draait de beste hits van dit moment.

https://i.ytimg.com/vi/Eh6Wi2wC3YY/maxresdefault.jpg

Op zondagmiddag 7 februari komt de geweldige entertainer Rolando naar de Brug. Tijdens zijn geweldige kindershow staan humor, magie en muziek centraal. Rolando weet de kinderen in de zaal op een fantastische manier te betrekken tijdens zijn optredens. Het wordt een show waar de vonken vanaf schieten!

Zondag in de namiddag staat er in de Brug een optreden gepland van niemand minder dan Kevin Bakker. Een optreden van Kevin staat garant voor ‘feest in de tent’. Kevin brengt een oneindige reeks aan gezellige meezingers. Dat mag je niet missen!

https://pbs.twimg.com/profile_images/436117204904718336/ws2ZrlEx.jpeg

 

Prins Carlos, Adjudant G en hun charmante hofdames Cindy en Zowy wensen u fantastische feestdagen en een geweldig uiteinde toe!