Nieuws

11-11-2016! Prinsbekendmaking

Prinsbekendmaking de Blockeniers

In het Rijk der Blockeniers wordt er volop gespeculeerd, want wie worden de nieuwe prins, adjudant en hofdames? Wie wordt er op 11 november onthuld als de nieuwe prins van de Blockeniers? Wie staat er straks op het podium te stralen? Tot de prinsbekendmaking is dat altijd het best bewaarde geheim van Blokker.

Inmiddels lachen de prins en zijn adjudant zich rot, want zij horen de verhalen aan en zitten daar gewoon tussen. De prins en zijn adjudant zijn namelijk vaak op feestjes te vinden. Maar zij zijn ook zeer sportief en genieten meestal met volle teugen.

Een ding staat in ieder geval vast: het is een schitterend duo! Gezelligheid is hun niet onbekend en dit decorum heeft ook nog eens oog voor het sociale leven in Blokker. Met zulke eigenschappen ben je natuurlijk uitermate geschikt om prins en adjudant van de Blockeniers te worden.

Vrijheid is voor hen een groot goed en dat zal in de act dan ook volop naar voren komen. Het zijn eigenlijk zonnestralen met weelderige haardossen. En wat heeft Aquarius hiermee te maken? Na deze cryptische woorden kunnen we over het presenteren van het nieuwe decorum klip en klaar zijn: dat zal gebeuren middels een schitterende act.

Maar dit gebeurt natuurlijk niet voordat de Blockeniers afscheid heeft genomen van het huidige decorum dat bestaat uit prins Carlos, adjudant G en hun geweldige hofdames Cindy en Zowy. Wat heeft dit viertal de Blockeniers veel gebracht. Vooral de prins en zijn adjudant hebben het carnaval in Blokker de afgelopen twee jaar naar een hoger plan getild.

Wie wordt de nieuwe prins die deze zware erfenis zal overnemen? Wie gaat zwaaien met de scepter van de Boekert tot het Zittend en heel Westerblokker? Komt de prins uit het westen of uit het oosten? En niet geheel onbelangrijk: wie wordt zijn rechterhand en welke hofdames zullen dit jaar de harten veroveren van alle Blockeniers?

Benieuwd naar het antwoord op al deze vragen? Zorg dan dat je op 11 november 2016 aanwezig bent in Café de Harmonie. De aanvang is om 21:00 uur en het belooft een fantastische avond te worden. De entree is vrij en iedereen is van harte welkom! De muziek is weer in handen van ons huisduo Sacha en Marian en zij zullen er alles aan doen om de dansvloer in vervoering te brengen.