Nieuws

Prinsbekendmaking vrijdag 17 november 2017

Beste ingezetenen van het Rijk der Blockeniers en daarbuiten,

Nog maar net bijgekomen van de Battle of Blokker en de Blockeniers zijn nu al volop in de ban van de prinsbekendmaking die op vrijdag 17 november plaats gaat vinden. De prins of prinses in spe was natuurlijk ook aanwezig bij de Battle, maar ook bij het bakvoetbal in Blokker.

Hij of zij gedroeg zich neutraal zoals dat tegenwoordig moet. Hij of zij wist dan ook niet in welk toilet de behoefte moest worden gedaan, want deze waren niet genderneutraal. Dat houdt de maatschappij wel een beetje bezig momenteel. Durven de Blockeniers het weer aan om een prinses te presenteren of wordt het een prins?

Vorig jaar was het natuurlijk een gewaagde keus om een heel vrouwelijk decorum te presenteren, maar wat hebben de Blockeniers en vele anderen genoten van het enthousiasme van dit decorum. Wat een power kwam er van deze dames af en wat was iedereen trots op dit eerste vrouwelijke decorum.

Toegankelijk, vreugde en enthousiasme, maar ook vooral lachen en genieten, zo kan je dit decorum omschrijven. Helaas is het voor Prins-es, Adjudant-E en de schitterende hofdames Lynn en Jessy bijna gedaan en zijn ze binnenkort weer gewone burgers. Maar met een prachtige herinnering voor het decorum en voor de Blockeniers.

Prins-es en Adjudant-E zijn al klaar om plaats te nemen bij de O.P.A.’s. Ze hebben zelfs al geïnvesteerd in een prachtige O.P.A-jurk. Informeel nemen de Blockeniers afscheid van carnaval 2016-2017 in Het Gouden Hoofd op 3 november om 21.00 uur, iedereen is natuurlijk van harte welkom.

Maar nu, wie worden de nieuwe prins of prinses van de Blockeniers, wie de adjudant of adjudante en wie hun prachtige hofdames? Speculaties en of aanbiedingen zijn er volop, maar de prins of prinses geniet nu al met volle teugen. Het is dan ook een echte koppelaar, iemand die je warmte kan geven, hij of zij laat je niet snel in de kou staan. De adjudant of adjudante is een kleurrijk mensenmens.

De vraag is: komt dit decorum uit het oosten of uit het westen? Het oosten aast immers na de winst van de Battle ook om de prins of prinses binnen hun grenzen te houden. Dan zou het zomaar Rick Pelt kunnen zijn of wat te denken van Erwin Rinkel? Maar ja, in het westen heb je Nico de Haan die graag nog eens met Martin van Santen een decorum wil vormen, wellicht levert Westerblokker dus wel de gegadigden.

U merkt het al, het kan alle kanten op, maar vooral de goede. Kom daarom op 17 november om 21.00 uur naar de Harmonie voor een mooi prinsbekendmakingavondje! Na een leuke act zal om precies 23.11 uur het nieuwe decorum op het podium staan. Natuurlijk is er weer live muziek voor een leuke avond uit.