Bestuur

Dagelijks Bestuur

Het begon allemaal in 1970 toen het eerste Bestuur van carnavalsvereniging de Blockeniers de vereniging oprichtte. Een goede keuze blijkt nu nog steeds, want de Blockeniers voorzien nog didelijk in een behoefte. Zo kunnen we jaar na jaar terug kijken op een fantastisch carnaval.  Het carnavalsjaar begint natuurlijk met de prinsbekendmaking wat de laatste jaren ontpopt in een super act in samenwerking met het Bestuur is de Raad van Elf hier nauw bij betrokken. Het carnaval begint met het bezoeken van mensen die een opstekertje verdienen in de vorm van een fruitmandje. Het weekend van het carnaval staat bol van activiteiten waar heel veel mensen vrijwillig aan meewerken. De opbouw van de sporthal, de barbezetting noem maar op.

Zaterdag en zondag komen vele kinderen, ouders en andere belangstellenden naar de Brug om samen carnaval te vieren. Zaterdagavond is het de beurt aan de jeugd tot 16 jaar en daarna het Huttenbal ieder jaar weer een spektakel. Nadat maandag alles weer is opgeruimd in de sporthal, is het de beurt aan de wat ouderen tijdens de altijd weer gezellige 50 plus middag. De maandagavond is de verkleedavond van het carnaval. Dinsdag organiseert de adjudant zijn eigen middag en als klap op de vuurpijl de soundmix en playbackshow. Wat garant staat voor kwaliteit qua zang en creativiteit. En als iedereen weer tot rust is gekomen kunnen we terugkijken op een mooi carnavalsseizoen.

Na al die dagen ervaar je dat carnaval nog een verbindende factor is tussen bewoners van Ooster- en Westerblokker. Verbondenheid, genieten, ontspannen, lekker uit je dak gaan en liefde zijn wel de ingrediënten voor het succes van de Blockeniers en het carnaval. De laatste jaren mag de Blockeniers zich weer verheugen op nieuwe aanwas zowel in het bestuur als bij de ondersteuning en daar zijn wij bijzonder blij mee.

 

Bestuur

 
Het huidige bestuur van de Blockeniers bestaat uit:

Rob Doodeman

Vorst

Michel Nijssen

Vice Vorst

Hans van Gorkum

Secretaris

Marlies Spaan

Penningmeester

Frank Jongewaard

Coördinator Sporthal

Martijn Kuiper

Coördinator Sporthal

Hendrik Koster

Advertenties & Sponsoring

Sander Bennis

Bestuurslid

Remco Zwaal

Afgevaardigde Raad van Elf

Ron Hart

Afgevaardigde Raad van Elf